Nachrichten
Er waait een matige noordwestenwind en de temperatuur wordt 13 tot 14 graden. Vanaf woensdag krijgen we meer invloed van een hogedrukgebied. Dit systeem zorgt niet alleen voor veel zon, maar ook voor warmte. Wordt het woensdag 16 graden, ...
De wind is over het algemeen matig van kracht en de temperatuur zakt vannacht naar 7 graden. Morgen zijn er zonnige perioden, maar is er ook kans op een bui of buitje. Er waait een matige noordwestenwind en de temperatuur wordt 13 tot 14 graden.
Overtuigend zelfs, want zaterdag wordt het 22 tot 25 graden. Dat betekent dat er dus plekken zijn waar de zomerse grens van 25 wordt gehaald of overschreden. Voor het laatst gebeurde dat op 31 augustus van het vorige jaar. Ook de dagen erna houdt het ...
Waar wij het in Nederland deze week moeten doen met temperaturen van 15 tot 20 graden, wordt het vanaf vandaag in Marokko bijna 40 graden. Dat laat de Marokkaanse KNMI (DMN) weten. Wil je weten waar in Marokko je kunt genieten van de zon?
Het wordt bloedheet in Marokko
Door de polaire lucht die over Frankrijk trekt, dalen de temperaturen in sommige delen van het land tot zes of zeven graden Celsius. Zelfs aan de Côte d'Azur moeten de Fransen hun jassen goed dichtknopen, terwijl dat eind april meestal niet meer nodig is.
De 25 <b>graden</b> nadert hier; in Frankrijk is het koud (sneeuw)
Ook in De Bilt kan het 25 graden worden. Als dat lukt, spreken we landelijk van een zomerse dag. Faber zegt dat de weermodellen voor het weekend nog wel veel onzekerheid laten zien. "Het wordt wel 22 of 23 graden, maar 25 graden is nog even onzeker.".
Cocktails op het terras? &#39;Zaterdag mogelijk zomers warm&#39;
Wetter von Graden
Freitag, 22 de Juni
Rain
Rain 12.5º C
Max.: 15º C
Min.: 6° C
Luftfeuchtigkeit: 99%%
Sichtbarkeit: 10.0 km
Freitag, 22 de Juni
Tag
Rain
Rain
Max.: 15º C
Min.: 6° C
Samstag, 23 de Juni
Tag
Partly Cloudy
Partly Cloudy
Max.: 16º C
Min.: 8° C
Sonntag, 24 de Juni
Tag
Chance of Rain
Chance of Rain
Max.: 16º C
Min.: 7° C
Montag, 25 de Juni
Tag
Chance of Rain
Chance of Rain
Max.: 16º C
Min.: 7° C
Postleitzahl de Graden
8593
Graden
Hotels
Ankunft
Abflug